Ons Team

MASE International bestaat uit de volgende (samenwerkings-) partners:

Robert Jan Prins

Robert Jan is oprichter en eigenaar van MASE International. Als consultant begeleidt hij organisaties in de publieke en private sector bij hun vraagstukken op het gebied van de werving van commissarissen & toezichthouders, directie en managers. Door zijn uitgebreide ervaring en expertise in diverse branches en zijn scherp oog voor wat organisaties en teams nodig hebben is hij in staat om waarde toe te voegen aan zijn klanten. 

Hanneke Houtzagers

Voor Boardroom search hebben wij Hanneke Houtzagers van Governance Search als samenwerkingspartner. Governance Search is gespecialiseerd in de search van raden van toezicht, raden van commissarissen en bestuur. Ze opereert in de publieke sector en met name in de zorg en bemiddelt zowel voor vaste als tijdelijke invullingen.

Hanneke.jpg

Viktor Van Iersel

Viktor van Iersel is gespecialiseerd in commerciële functies en leiderschapsrollen. Hij heeft een Master in Bedrijfskunde en heeft ruim 10 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling, waarin hij zowel commerciële als leidinggevende ervaring opgedaan heeft. Door zijn ervaring op gebied van organisatieontwikkeling en zijn theoretische achtergrond is hij in staat om bedrijven te analyseren en de strategie en groeiambitie te vertalen naar organisatie-inrichting en de gewenste kandidaat.  

ProfielfotoViktor.jpg


  • Deel deze pagina: