Boardroom Search

De boardroom is de plek waar leiding aan deze organisaties wordt gegeven of waarin toezicht wordt gehouden. Cruciale rollen die een grote invloed hebben op de bedrijven en instellingen. Rollen met grote verantwoordelijkheden en belangen.

Het kritisch zijn op de samenstelling van deze boardroom zou dan ook vanzelfsprekend moeten zijn. Kritisch op de inhoudelijke achtergrond, ervaring en diversiteit maar ook de meer psychologische aspecten als cultuur en dynamiek. Aspecten die veelal voortkomen uit de drijfveren en competenties van de leden in de Board. 

Het werven en selecteren van de leden van de Board is dan ook iets om erg serieus te nemen. Ook iets om u te laten ondersteunen door de deskundigen van MASE die hierin de klappen van de zweep kennen. Zowel in de private als in de publieke sector zoals zorg, woningcoöperaties en onderwijs. Om onze klanten hierin zo succesvol mogelijk te ondersteunen, geloven wij in de kracht van samenwerken binnen over de grenzen van de verschillende sectoren heen. Samen, vanuit meerdere gezichtsvelden kunnen we meer bereiken. Een diversiteit aan denken geeft een voller pallet van afwegingen  aan de bestuurstafels.

Voor Boardroom search hebben wij Hanneke Houtzagers van Governance Search als samenwerkingspartner. Governance Search is gespecialiseerd in de search van raden van toezicht, raden van commissarissen en bestuur. Ze opereert in de publieke sector en met name in de zorg en bemiddelt zowel voor vaste als tijdelijke invullingen

Voor de Boardroom search is vanuit MASE door Robert Jan Prins uw partner. Robert Jan begeleidt organisaties in de publieke en private sector bij hun vraagstukken op het gebied van de werving van commissarissen & toezichthouders, directie en managers. Door zijn uitgebreide ervaring en expertise in diverse branches en zijn scherp oog voor wat organisaties en teams nodig hebben is hij in staat om waarde toe te voegen aan zijn klanten. 

Door te gaan samen te werken kunnen we kennis uitwisselen, verschillende sectoren met elkaar verbinden en nog beter passende kandidaten vinden voor elke functie.

Wij kijken uit naar een inspirerende samenwerking,

Robert Jan en Hanneke. 

Stuur ons een bericht

Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.
Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.
Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.

  • Deel deze pagina: